Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Pärjätään töissä ja opiskeluissa -ryhmächat elokuussa

Tervetuloa keskustelemaan keskiviikkona 14.8.2024 klo 18–19.00 järjestettävään ryhmächattiin.

Chatissa vaihdetaan ajatuksia työelämästä ja opiskelusta. Chattailemassa on aina vertaisohjaajia sekä Neuroliiton työelämäasiantuntija. Voit tulla mukaan keskustelemaan ja kysymään mieltä askarruttavista asioista hyvin matalalla kynnyksellä. Ammatillinen tilanteesi voi olla millainen vain, juttelemaan voi tulla anonyymisti ja mitään erityistä kysyttävääkään ei tarvitse olla. Voit tulla hakemaan esimerkiksi vinkkejä omaan ammatilliseen tilanteeseesi tai kertomaan omista ammatillisista pohdinnoistasi.

Osallistuminen

Chat-alustana toimii Tukinet -verkkoalusta. Chatin löydät Tukinetin sivuilta seuraavasta linkistä: Pärjätään töissä ja opiskeluissa -ryhmächat | Tukinet
Pääset klikkaamaan itsesi chattiin sisään klo 18.00 alkaen. Chatissa voit keskustella anonyymisti nimimerkillä, rekisteröitymistä ei vaadita.

Ryhmächatin säännöt

  • Ollaan ystävällisiä ja asiallisia
  • Ei paljasteta henkilötietoja
  • Ei mainosteta

Ilmoittautuminen

Chatiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Chat on auki 14.8.2024 klo 18–19.00, mutta jos keskustelu on vilkasta, jatketaan klo 19.30 asti. Mukaan voi tulla vielä kuuden jälkeenkin!

Lisätiedot

Työelämäasiantuntija Tuomas Kukkola, tuomas.kukkola@neuroliitto.fi, 0400 813 784

Tapahtuman järjestää Neuroliitto, mutta se on tarkoitettu myös Aivovammaliiton ja Liikehäiriösairauksien liiton kohderyhmille.

Lue myös