Liikehäiriösairauksien liitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etujärjestö

 

Hermolla-lehti

Hermolla on Liikehäiriösairauksien liiton julkaisema liikehäiriösairauksien erikoislehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa printtinä. Sähköinen näköislehti ilmestyy noin kuukausi printtilehden jälkeen ja se on luettavissa ilmaiseksi Lukusali-palvelussa. Lehden sisältöjä löytyy myös artikkeleina ja uutisina näiltä kotisivuilta.

Tilaa lehti

Hermolla on jäsenetu. Jokainen Liikehäiriösairauksien liiton jäsenyhdistykseen liittyvä saa lehden kotiin postitettuna, mutta sähköistä lehteä voi lukea maksutta. Jäseneksi voit liittyä tule mukaan jäseneksi-sivulla.

Voit myös tilata Hermolla-lehden ilman jäsenyyttä:

  • kotimaa 45,00 euroa/vuosi
  • Pohjoismaat ja muu Eurooppa 65,00 euroa/vuosi
  • muu maailma 100,00 euroa vuosi

Tilaukset meilitse julkaisutilaukset@liikehairio.fi tai soittamalla Kirsi Tuoviselle 050 560 1317

Juttuvinkit

Huomaathan, että lehteen voi ehdottaa juttuvinkkejä tai ilmoittaa tulevista tapahtumista. Otamme kuitenkin vastaan vain ohjeiden mukaisesti tietylle juttupaikalle kirjoitettuja juttuja. Jos siis mielessäsi on hyvä aihe, ota etukäteen yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen aineistot@liikehairio.fi. Toimitus pidättää oikeuden valita, mitkä aiheet pääsevät lehteen.

Mediakortti

Hermolla-lehden mediakortista näet julkaisu- ja materiaaliaikataulut, teemat ja ilmoitustiedot. Tutustu pdf-muotoiseen mediakorttiin.

hermolla-lehden kansikuvakollaasi

Aiheeseen liittyvää: