Liikehäiriösairauksien liitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etujärjestö

 

Maksupalveluehdot

Lahjoittamiseen Liikehäiriösairauksien liitto käyttää Paytrail -palvelua, joka on sinulle turvallinen maksutapa. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Liikehäiriösairauksien liittoon. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, maksu on välittynyt tämän palvelun kautta liitolle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lahjoitus on harkittu päätös, eikä sitä voi perua. Kiitos lahjoituksestasi liikehäiriösairauksia sairastavien hyväksi tehtävään työhön.

Mahdollisessa maksusumman virheessä tms. yhteyttä voi ottaa Liikehäiriösairauksien liittoon info@liikehairio.fi tai 02 274 0400

Lahjoittaa voit näillä maksupalveluilla

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Liikehäiriösairauksien liittoon. Verkkolahjoituksesta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa lahjoituksen Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkolahjoituksen maksusivulla ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Liikehäiriösairauksien liittoon. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkolahjoituksen järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa lahjoituksen tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa lahjoituksen laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay.