Tule mukaan toimintaan!

Vapaaehtoisena toimiminen ottaa aikaa ja vaatii kieltämättä resurssejakin. Mutta sain itse tukea heikoimmalla hetkellä ja nyt haluan antaa sitä samaa eteenpäin.

Jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi johonkin kotipaikkakuntaasi lähinnä olevaan paikalliseen Parkinson-yhdistykseen tai valtakunnallisiin Dystonia-, Huntington- tai Essentiaalinen vapina -yhdistyksiin, jotka ovat kaikki Liikehäiriösairauksien liiton jäsenyhdistyksiä. Liitolla ei ole henkilöjäseniä.

Yhdistyksen jäsenenä saat lisäksi Liikehäiriösairauksien liiton tarjoamat jäsenedut ja palvelut.

Jäsenmaksullasi tuet liiton ja sen jäsenyhdistysten työtä liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin 15-45 euron välillä. Jäseneksi voivat liittyä myös ammattihenkilöt tai muut toiminnan tukemisesta kiinnostuneet.

Jäsenenä saat

  • Tervetuloa jäseneksi -tietopaketin
  • jäsenkortin, joka toimii samalla asioimista helpottavana tietokorttina sairaudestasi
  • maksuttoman liikehäiriösairauksien erikoislehden Hermolla neljä kertaa vuodessa
  • mahdollisuuden osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, vertaistukea
  • neuvoja sairauteen, sosiaaliturvaan ja sovellettuun liikuntaan
  • yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut

Tietosuojaseloste

Liity jäseneksi - valitse itsellesi sopiva yhdistys

Alla oleva linkki avautuu uuteen välilehteen.

Liity jäseneksi tästä

Jäsentietojen muutokset ja jäsenyyden irtisanominen

Saamme automaattisesti osoitteenmuutostiedon, kun teet Postille osoitteenmuutosilmoituksen eikä sinulla ole tehtynä osoitteen luovutuskieltoa. Sen sijaan muutokset sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon on tärkeä ilmoittaa omalle yhdistykselle ja Liikehäiriösairauksien liittoon. Saamme väestötietojärjestelmästä myös kuolintiedon, jonka perusteella jäsenyys päättyy automaattisesti. Jäsenyyden voi koska vain perua ilmoittamalla siitä jäsenkoordinaattorille.