Tule mukaan toimintaan!

Vapaaehtoisena toimiminen ottaa aikaa ja vaatii kieltämättä resurssejakin. Mutta sain itse tukea heikoimmalla hetkellä ja nyt haluan antaa sitä samaa eteenpäin.

Tule mukaan digiopastoimintaan

Onko sinusta mukavaa käyttää erilaisia digilaitteita ja sähköisiä kanavia? Haluatko auttaa muita ja kokeilla uutta merkityksellistä vapaaehtoistyön roolia liikehäiriösairaiden sekä heidän läheistensä digitaitojen tukemiseksi?

Tuetaan toisiamme -digiryhmät tarvitsevat vapaaehtoisia digioppaita, jotka toimivat digiryhmien vetäjinä. Ryhmät kokoontuvat noin kymmenen kertaa eli digioppaana toimiminen on määräaikaista. Mennään verkkoon -digihanke auttaa Liikehäiriösairauksien liitto ry:n jäsenyhdistyksiä löytämään vapaaehtoisia.

Vapaaehtoiset digioppaat perehdytetään tehtävään ja heille tarjotaan tukimateriaalin lisäksi mahdollisuus kehittää myös omia digitaitoja.

Digioppaaksi voi lähteä digiopastuksesta kiinnostunut yli 18-vuotias henkilö. Tärkeintä digioppaana toimimisessa on halu auttaa muita, kyky ohjata ryhmää sekä hyvät vuorovaikutustaidot. It-taitojen ei tarvitse olla kattavat, perusosaaminen riittää.

Mikäli haluat olla osaltasi ehkäisemässä digisyrjäytymistä ja auttaa digiosallisuuden lisääntymisessä digiopas-toiminnan myötä, ota yhteyttä ja kysy lisää!

digihanke@liikehairio.fi
Katri Melin p. 044 797 7817 (ti-to)
Juho Määttä p. 044 724 4926 (ti-to)

Seuraa digiryhmien ja hankkeen toimintaa Facebookissa: Mennään verkkoon –digihanke

Tutustu Digiapu-osion materiaaleihin ja digiavun tarjoajiin.

Lue lisää Mennään verkkoon -digihankkeesta