Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Parkinson plus –läheisten verkkotapaaminen ke 28.8.

Sairastaako läheisesi Parkinson plus – oireyhtymää (PSP, MSA ja CBS)? Olet lämpimästi tervetullut läheisten verkkotapaamiseen keskiviikkona 28.8. klo 16 – 17.30!

Tapaamista luotsaavat Paula Mustonen ja Annukka Tuovinen Liikehäiriösairauksien liitosta. Mukana Timo Klaavu Neuroliiton Neuroneuvonnasta vastailemassa sosiaaliturvaan, tukitoimiin, hakemuksiin ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Myös Läheisenä työelämässä-hanke esittäytyy.

Voit lähettää aiheista myös etukäteen kysymyksiä asiantuntijalle tämän sähköisen lomakkeen kautta 21.8. mennessä: https://link.webropol.com/s/sosiaaliturva

Osallistuminen

Tule mukaan tästä linkistä: Osallistumislinkki

Olemme linjoilla jo klo 15.45, joten jos Teams ei ole ennalta tuttu, voit tulla hyvissä ajoin testaamaan yhteydet. Teams-kokoukseen liittyminen on helppoa, eikä sinulla tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna tietokoneelle. Puhelimella tai muulla mobiililaitteella osallistuessasi Teams-sovellus on ladattava.

Ilman Teams-sovellusta pääset tietokoneella mukaan näin:
1. Klikkaa ylläolevaa osallistumislinkkiä. Sinulle aukeaa sivu, jossa tulee valita, miten liityt kokoukseen.
2. Valitse ”jatka tällä selaimella” (mikäli sinulta pyydetään lupaa käyttää laitteen mikrofonia ja kameraa, anna nämä luvat).

Lisätiedot

Järjestötoiminnan asiantuntija Paula Mustonen, p. 040 0856 004 / paula.mustonen@liikehairio.fi

Lue myös