Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Osallistu kyselyyn työelämäneuvonnan tarvekartoituksesta

7.6.2024

Neuroliiton työelämäpalvelut laajenivat tänä vuonna palvelemaan myös liikehäiriösairauksia sairastavia (mm. essentiaalinen vapina, Parkinsonin tauti, dystonia, Huntingtonin tauti, epätyypillinen parkinsonismi) sekä aivovamman saaneita, joilla on opiskeluun tai työelämään liittyvää tuen tarvetta.

Neuroliiton työelämäpalvelujen keskeisin palvelumuoto on työelämäasiantuntijan antama yksilöllinen ohjaus ja neuvonta. Lisäksi kohderyhmille tarjotaan opiskeluun tai työelämään liittyvää vertaistoimintaa Pärjätään töissä -toiminnan nimissä. Työelämään liittyvää tietoa tuotetaan ja kerätään ja kootaan yhteen www.aivoturvamies.fi -sivustolle.

Palvelulla on pitkä perinne Neuroliitossa, mutta uusien kohderyhmien myötä halutaan tehdä tarvekartoitus. Tavoitteena on pystyä kehittämään palveluja kohderyhmien tarpeiden mukaisesti. Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä.

Keräämme vastauksia kesäkuun ajan, eli vastaathan viimeistään 30.6. Kyselylinkin saa mielellään välittää muille kohderyhmiin kuuluville esim. sopivien somekanavien kautta.

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Lue myös