Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Osallistu kansainväliseen kyselyyn aiheesta Parkinsonin tauti ja uni

3.5.2024

Osallistu unikyselyyn 15.5. mennessä

PD Avengers kutsuu sinut vastaamaan kansainväliseen unikyselyyn.

Parkinsonin tautia sairastavia ja heidän läheisiään kannustetaan jakamaan kokemuksiaan uneen ja nukkumiseen liittyen. Linkki ohjaa englanninkieliselle sivulle ja kyselyyn vastataan englanniksi. Kyselyyn vastaaminen vie n. 10-15 minuuttia.

Kyselyn tarkoituksena on tutkia Parkinsonin tautia sairastavien henkilöiden ympärivuorokautisia kokemuksia ja oireita. Arvokas panoksesi auttaa ymmärtämään potilaiden ja heidän läheistensä kohtaamia haasteita sekä edistämään parempaa viestintää ja tukea Parkinsonin tautia sairastaville.

Kysely on auki 15.5. asti.
Pääset englanninkieliseen kyselyyn tämän linkin kautta.

Lue nämä ohjeet ensin

Jos et jossakin kohtaa kyselyä tiedä, miten edetä, etsi ensin ”OK”-painike. Etsi sitten ”NEXT”-painike. Jos kysymyksen vieressä on *, sinun on vastattava siihen ennen kuin siirryt seuraavaan kysymyssarjaan.
Linkki ohjaa sinut englanninkieliselle sivustolle, jossa kyselyyn vastataan englanniksi. Läheiset ja Parkinsonin tautia sairastavat henkilöt vastaavat kyselyyn erikseen.

PD Avengers on Parkinsonin tautia sairastavien ja heidän läheistensä maailmanlaajuinen verkosto. Lisätietoa verkostosta englanniksi tästä linkistä

Asiasanat:

Lue myös