Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Dystonia-tietoisuusviikon webinaari: Sosiaaliturva ja kuntoutus to 5.9.

Tervetuloa seuraamaan dystonia-tietoisuusviikon webinaaria to 5.9. klo 18-19.30. Aiheina ovat sosiaaliturva ja kuntoutus. Luentoon on koottu aihealueita, joista dystoniaa sairastavat usein kysyvät ja etsivät tietoa. Asiantuntijana on sosiaalityöntekijä Pirjo Auvinen. Kokemuspuheenvuoron ammatillisesta kuntoutuksesta pitää Minna Kemppainen.

Osallistuminen webinaariin

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Pääset mukaan klikkaamalla seuraavaa Teams-linkkiä: Osallistumislinkki 

Voit lähettää aiheesta etukäteen kysymyksiä asiantuntijoille tämän sähköisen lomakkeen kautta 21.8. saakka: https://link.webropol.com/s/dystonia Sosiaalityöntekijä huomioi kysymykset esityksessään.

Ohjeita Teams-sovelluksen käyttöön

Voit ladata Teams-sovelluksen tietokoneeseesi tai osallistua tietokoneen selaimella. Selainversio toimii erinomaisesti. Puhelimella tai muulla mobiililaiteella osallistuessasi Teams-sovellus on ladattava. Seuraa näytön ohjeita ja tule mukaan.

Ilman Teams-sovellusta pääset mukaan näin:
1. Klikkaa yllä olevaa osallistumislinkkiä. Sinulle aukeaa sivu, jossa tulee valita, miten liityt kokoukseen.
2. Valitse ”jatka tällä selaimella” (mikäli sinulta pyydetään lupaa käyttää laitteen mikrofonia ja kameraa, anna nämä luvat).
Jos Teams ei ole sinulle tuttu ja tarvitset apua webinaariin liittymisessä Teams-alustalle, voit tiedustella opastusta etukäteen paula.mustonen@liikehairio.fi / p. 040 0856004.

Webinaarin järjestävät Liikehäiriösairauksien liitto ja Suomen Dystonia-yhdistys.

Asiasanat:

Lue myös