Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

Voimaa vertaisuudesta-loma

Kenelle: Liikehäiriösairauksia sairastavien lapsiperheille
Ajalla: 24.7.-29.7.2022

Loma on suunnattu lapsiperheille.

Tuetut lomat ovat hinnaltaan edullisia Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n (MTLH) yhteistyössä Parkinsonliiton kanssa järjestämiä ja STEAn tukemia 5 vuorokauden mittaisia lomajaksoja. Lomat on suunnattu liikehäiriösairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen/perheille sekä omaishoitajille. Lomat tarjoavat mahdollisuuden virkistykselle, vertaisten tuelle ja tiedolle sekä yhteisöllisyyden kokemisen. Lomajaksoilla yhteyshenkilönä toimii Parkinsonliiton perehdyttämä vertaisohjaaja.

Omavastuuosuus on 20,00 €/vrk/osallistuja, alle 17-vuotiailta ei peritä osallistumismaksua. Hintaan sisältyy täysihoito, lomakohteiden tarjoama vapaa-ajan ohjelma ja kylpylän käyttö.

Valinta

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry lähettää erityislomalle mukaan valituille kutsun noin kaksi kuukautta ennen loman alkua. Valintaan vaikuttavat terveydelliset, taloudelliset ja sosiaaliset syyt, joten perustele loman tarpeesi hakemuksessa hyvin. Erityislomalle voi tulla valituksi korkeintaan joka toinen vuosi. Ensikertalaiset ovat etusijalla valinnoissa. Mahdollisissa peruutuksissa pyydämme, että lomalainen peruuttaa myönnetyn loman henkilökohtaisesti suoraan MTLH:lle

Miten haen lomalle?

Linkit MTLH:n sivuille https://mtlh.fi/loman-hakeminen/
Sähköinen hakemus: https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/MTLH/welcome

 

Jaa