Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

724 Parisuhteen parissa

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat puolisoineen
Ajalla: 9.3.-5.5.2024

9.3. klo 10-16
10.3. klo 9.30-14
vko 14 verkkotapaaminen (ajankohta tarkentuu myöhemmin)
4.5. klo 10-16
5.5. klo 9.30-14

Kurssilla pohditaan sairauden vaikutuksia parisuhteeseen, vahvistetaan parisuhdetta ja kehitetään kommunikaatiotaitoja puolisoiden välillä. Kurssilla etsitään yhdessä puolison kanssa keinoja selvitä sairauden kanssa. Työmenetelminä ovat ammatillisesti ohjatut pari- ja ryhmäkeskustelut. Kurssin aikana jokaisella osallistujalla on mahdollisuus tutustua kumppaniinsa uudella tavalla.

Kurssille osallistuminen edellyttää, että sairastava pystyy liikkumaan ja toimimaan päivittäisissä toiminnoissa itsenäisesti. Kurssi järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia.

Kurssiin sisältyy lounas ja kahvit. Kurssiin ei sisälly majoitusta. Mahdollisuus yöpyä omakustanteisesti kurssipaikalla 110 €/2hh huone/yö.

Valinta kurssille

Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, hakijan toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Hakemukset pisteytetään kolmen kriteerin perusteella:
1. hakijan osallistuminen aiemmille Liikehäiriösairauksien liiton kursseille
2. vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita
3. tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä.

Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.

Näin haet kurssille

Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä kurssihakemus huolellisesti omilla tiedoillasi ja paina lähetä-painiketta. Huom! Odota rauhassa sulkematta sivua. Hakulomake ilmoittaa, mikäli jokin kohta on jäänyt täyttämättä. Lomakkeen lähetys ei onnistu, jos pakollisia kenttiä on jäänyt täyttämättä. Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Voit myös täyttää ja tulostaa pdf-hakulomakkeen tästä linkistä tai täyttää sen käsin.
Paperisia hakulomakkeita saa myös liiton keskus- ja aluetoimistoista. Paperinen kurssihakemus toimitetaan osoitteeseen: Liikehäiriösairauksien liitto ry/Kurssit, Käsityöläiskatu 4 A, 20100 Turku.

Kurssille valitaan osallistujat hakuajan päätyttyä. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään kymmenen päivää hakuajan päättymisen jälkeen.

Paikka: Joensuu, Live-säätiö, Nepenmäenkatu 2, 80200 Joensuu (kurssipaikka muuttunut alkuperäisestä)
Haku: 26.2.2024 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Jenni Piilinen

Jenni Piilinen

Kurssitoiminnan asiantuntija

jenni.piilinen@liikehairio.fi

p. 02 2740 418  ti-to klo 12-14

Jaa