Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

2524 Puhe-verkkokurssi

Kenelle: Puheongelmaiset liikehäiriösairaat ja läheiset
Ajalla: 12.11.-14.11.2024

Kurssin tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti liikehäiriösairautta sairastavan puheeseen, nielemi­seen ja hengitykseen ja siten vähentää sairauden aiheuttamaa kommunikoinnin ongelmaa. Kurssi sisältää asiantuntijaluentoja, hengityksen ohjaus­ta ja erilaisia nielemisen ja äänenkäytön harjoit­teita. Saat vinkkejä ja motivaatiota omatoimiseen puheharjoitteluun. Tärkeässä roolissa kurssilla on myös kokemusten vaihto vertaisten kanssa. Kurs­sikerrat toteutetaan Teams-videotapaamisina. Kurssille voi osallistua yksin tai läheisen kanssa. Kurssi on maksuton.

Valinta kurssille

Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, hakijan toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Hakemukset pisteytetään kolmen kriteerin perusteella:
1. hakijan osallistuminen aiemmille Liikehäiriösairauksien liiton kursseille
2. vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita
3. tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä.

Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.

Näin haet kurssille

Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä kurssihakemus huolellisesti omilla tiedoillasi ja paina lähetä-painiketta. Huom! Odota rauhassa sulkematta sivua. Hakulomake ilmoittaa, mikäli jokin kohta on jäänyt täyttämättä. Lomakkeen lähetys ei onnistu, jos pakollisia kenttiä on jäänyt täyttämättä. Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Kurssille valitaan osallistujat hakuajan päätyttyä. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään kymmenen päivää hakuajan päättymisen jälkeen.

Paikka: Verkossa
Haku: 13.10.2024 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Taina Piittisjärvi

Taina Piittisjärvi

Kurssitoiminnan asiantuntija

liikuntaneuvonta

taina.piittisjarvi@liikehairio.fi

p. 050 406 8328

 

Jaa