Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

1924 Luonto ja voimavarat

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat (itsenäinen kävelymatka vähintään 3 km)
Ajalla: 13.9.-26.10.2024

pe 13.9. klo 16-19
la 14.9. klo 9-15
vko 40 (verkkotapaaminen, ajankohta tarkentuu myöhemmin)
pe 25.10. klo 16-19
la 26.10. klo 9-15

Kurssilla tavoitteena on oppia löytämään luonnosta voimavaroja ja hyvinvointia arkeen. Kurssilla liikutaan ulkona ja saadaan monipuolisia virikkeitä eri aisteille, rentoutta ja hyvää mieltä yhdessä vertaisten kanssa. Ohjelmaan sisältyy luontokokemusten ja luonnossa liikkumisen lisäksi ryhmäkeskusteluja. Kurssilla liikutaan maastossa ja osallistujalta edellytetään kykyä liikkua itsenäisesti.

Kurssikokonaisuus muodostuu kahdesta viikonlopusta ja välissä pidetään verkossa toteutettava välitapaaminen. Kurssiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Kurssiin ei sisälly majoitusta.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia.

Valinta kurssille

Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, hakijan toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Hakemukset pisteytetään kolmen kriteerin perusteella:
1. hakijan osallistuminen aiemmille Liikehäiriösairauksien liiton kursseille
2. vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita
3. tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä.

Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.

Näin haet kurssille

Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä kurssihakemus huolellisesti omilla tiedoillasi ja paina lähetä-painiketta. Huom! Odota rauhassa sulkematta sivua. Hakulomake ilmoittaa, mikäli jokin kohta on jäänyt täyttämättä. Lomakkeen lähetys ei onnistu, jos pakollisia kenttiä on jäänyt täyttämättä. Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Voit myös täyttää ja tulostaa pdf-hakulomakkeen tästä linkistä tai täyttää sen käsin.
Paperisia hakulomakkeita saa myös liiton keskus- ja aluetoimistoista. Paperinen kurssihakemus toimitetaan osoitteeseen: Liikehäiriösairauksien liitto ry/Kurssit, Käsityöläiskatu 4 A, 20100 Turku.

Kurssille valitaan osallistujat hakuajan päätyttyä. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään kymmenen päivää hakuajan päättymisen jälkeen.

Paikka: Rovaniemi, Santasport
Haku: 18.8.2024 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Pia Vierimaa

Pia Vierimaa

Vastaava kurssitoiminnan asiantuntija

pia.vierimaa@liikehairio.fi

p. 044 724 4942

 

Jaa