Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

1424 Luova tanssi

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat ja läheiset
Ajalla: 20.8.-22.8.2024

Kurssin tavoitteena on kehollisen itseilmaisun houkutteleminen ja tukeminen luovan tanssin avulla ja luovia menetelmiä hyödyntäen. Tarkoituksena on vahvistaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä ja hyvinvointia jokaiselle sopivin ja lempein keinoin. Kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat kehollisuus, sisältä kumpuava liike, keho-mieliyhteys sekä yhdessä toimiminen. Kurssipäivät suunnitellaan niin, että tanssia ja liikkua voi joko istuen tai seisten. Luomme yhdessä esityksen, johon jokainen voi osallistua omat lähtökohdat ja voimavarat huomioiden.

Kurssille voi osallistua joko yksin tai läheisen kanssa. Kurssiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Kurssiin ei sisälly majoitusta.

Valinta kurssille

Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, hakijan toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta.

Hakemukset pisteytetään kolmen kriteerin perusteella:
1. hakijan osallistuminen aiemmille Liikehäiriösairauksien liiton kursseille
2. vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita
3. tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä.

Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.

Näin haet kurssille

Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä kurssihakemus huolellisesti omilla tiedoillasi ja paina lähetä-painiketta. Huom! Odota rauhassa sulkematta sivua. Hakulomake ilmoittaa, mikäli jokin kohta on jäänyt täyttämättä. Lomakkeen lähetys ei onnistu, jos pakollisia kenttiä on jäänyt täyttämättä. Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Voit myös täyttää ja tulostaa pdf-hakulomakkeen tästä linkistä tai täyttää sen käsin.
Paperisia hakulomakkeita saa myös liiton keskus- ja aluetoimistoista. Paperinen kurssihakemus toimitetaan osoitteeseen: Liikehäiriösairauksien liitto ry/Kurssit, Käsityöläiskatu 4 A, 20100 Turku.

Kurssille valitaan osallistujat hakuajan päätyttyä. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakeneille viimeistään kymmenen päivää hakuajan päättymisen jälkeen.

Paikka: Helsinki, Oulunkylän kuntoutuskeskus
Haku: 1.8.2024 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Taina Piittisjärvi

Taina Piittisjärvi

Kurssitoiminnan asiantuntija

liikuntaneuvonta

taina.piittisjarvi@liikehairio.fi

p. 050 406 8328

 

Jaa