Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

923 Mielen voimavarat -yhteistyökurssi

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat
Ajalla: 17.4.-29.5.2023

ma-ti 17.–18.4.
ma-ti 15.–16.5.
ma 29.5.
klo 12–16

Kurssilla kartoitetaan ja pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja. Kurssilla opetellaan tunnistamaan ja vahvistamaan mielen voimavaroja, löytämään keinoja itsesäätelyyn tueksi sekä otetaan käyttöön uusia keinoja selvitä sairauden kanssa. Kurssi sisältää ammatillisesti ohjattuja ryhmäkeskusteluja, toiminnallista harjoittelua sekä tietoisuusharjoitteita. Kurssilla tarjotaan välipala.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Neuroliiton kanssa, joten kurssille osallistuu myös MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavia.

Näin haet kurssille
Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Paikka: Mänttä-Vilppula, SPR Mänttä Riihikallio
Haku: 20.3.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Pia Vierimaa

Pia Vierimaa

Vastaava kurssitoiminnan asiantuntija

pia.vierimaa@liikehairio.fi

p. 044 724 4942

 

Jaa