Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

2123 Ryhmäliikuntakurssi

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat ja läheiset
Ajalla: 3.10.-5.10.2023

ti 3.10. klo 12–18
ke-to 4.–5.10. klo 10–16

Kurssilla haetaan erilaisista liikuntamuodoista motivaatiota itsehoitoon ja fyysisen kunnon ylläpitoon sekä iloa ja jaksamista arkeen. Ryhmämuotoinen ohjelma sisältää monipuolista liikuntaa ulkona, sisällä ja altaassa sekä vertaiskeskusteluja liikunnan herättämistä tuntemuksista ja kokemuksista.

Kurssiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Majoitusmahdollisuus omakustannehintaan 2hh 60 €/hlö/yö, 1hh 90€/hlö/yö. Osallistuja varaa itse majoituksen Imatran kylpylästä.

Näin haet kurssille
Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Paikka: Imatran kylpylä
Haku: 3.9.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Taina Piittisjärvi

Taina Piittisjärvi

Kurssitoiminnan asiantuntija

Vuorotteluvapaalla 1.10.23 - 31.3.2024. Yhteydenotot Annukka Tuoviselle.

taina.piittisjarvi@liikehairio.fi

 p. 050 406 8328

 

Jaa