Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

1823 Huntington-kurssi

Kenelle: Huntingtonin tautia sairastavat ja läheiset
Ajalla: 25.9.-29.9.2023

Kurssin tavoitteena on tukea sairauteen sopeutumista ja antaa tietoa sai­raudesta sekä parantaa sairastavan ja omaisen arkiselviytymistä yhdessä asiantuntijoiden ja vertaisten kanssa. Kurssi sisältää asiantuntijaluentoja mm. sairauden hoidosta ja sosiaaliturvasta. Keskusteluryhmissä käsitellään sairastumiseen liittyviä tunteita ohjatusti. Lisäksi kurssilla on fysioterapeutin ohjaamia liikuntaryhmiä ja ohjattua vapaa-ajan toimintaa.

Kurssiin sisältyy majoitus ja täysihoito omavastuulla (100 €).

Näin haet kurssille
Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä. Toimita myös ajantasainen (alle 6 kk vanha) sairauskertomusteksti hakemuksen liitteeksi esim. kopio viimeisen neurologikäynnin tiedoista Omakannasta.
Omakannassa voit kopioida haluamasi tekstin ja liittää sen asiakirjapohjaan tai ottamalla kuvakaappauksen haluamaltasi Omakannan sivulta. Asiakirja- tai kuvatiedoston voit lähettää LIITTEIDEN SALATTU LÄHETYS -painikkeen kautta (HAE KURSSILLE vieressä).

Paikka: Masku, Neurologinen kuntoutuskeskus
Haku: 21.8.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Jenni Piilinen

Jenni Piilinen

Kurssitoiminnan asiantuntija

jenni.piilinen@liikehairio.fi

p. 02 2740 418  ti-to klo 12-14

Jaa