Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

1723 Yhdessä erilaisina

Kenelle: Parkinson plus -oireyhtymää sairastavat ja läheiset
Ajalla: 18.9.-22.9.2023

Kurssi on suunnattu henkilöille, joilla on tai epäillään olevan Parkinson plus -sairaus (MSA, PSP, CBD). Kurssin tavoitteena on antaa tietoa, löytää keinoja omaan hyvinvointiin ja motivoida itsehoitoon. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja esim. erilaisia tukimuotoja kartoittamalla. Kurssilla toimitaan ryhmässä keskustellen, työskennellen ja liikkuen omien tavoitteiden mukaisesti. Kurssi sisältää asiantuntijaluentoja mm. sairaudesta ja sosiaaliturvasta.

Kurssilla on avustavaa hoitohenkilökuntaa. Kurssiin sisältyy majoitus ja täysihoito omavastuulla (100 €).

Näin haet kurssille
Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä. Toimita myös ajantasainen (alle 6 kk vanha) sairauskertomusteksti hakemuksen liitteeksi esim. kopio viimeisen neurologikäynnin tiedoista Omakannasta.
Omakannassa voit kopioida haluamasi tekstin ja liittää sen asiakirjapohjaan tai ottamalla kuvakaappauksen haluamaltasi Omakannan sivulta. Asiakirja- tai kuvatiedoston voit lähettää LIITTEIDEN SALATTU LÄHETYS -painikkeen kautta (HAE KURSSILLE vieressä).

Paikka: Masku, Neurologinen kuntoutuskeskus
Haku: 9.8.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Jenni Piilinen

Jenni Piilinen

Kurssitoiminnan asiantuntija

jenni.piilinen@liikehairio.fi

p. 02 2740 418  ti-to klo 12-14

Jaa