Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Kolme esitteen kantta aseteltuna limittäin ja lomittain. Esitteen kannessa on palapelin paloja, joissa yhdessä lukee kurssit, tuetut lomat ja liiton palvelut. Esite on otsikoitu palveluesite 2024.

Vuoden 2024 palveluesite ja kurssit julkaistu

15.11.2023

Liikehäiriösairauksien liiton ja yhteistyökumppanien tarjoamat vuoden 2024 palvelut ja sopeutumista tukevat kurssit on nyt julkaistu.

Palveluesitteestämme löydät:

  • diagnoosikohtaiset ja teemamuotoiset sopeutumista tukevat kurssit
  • tuetut vertaislomat
  • neuvontapalvelut ja muut tukipalvelut
  • vuoden 2024 valtakunnalliset tapahtumat

Sähköistä palveluesitettä voit selata tai ladata koneellesi täältä.

Kaikki palvelut löydät myös tämän sivuston palvelut-osiosta, jossa voit selata niitä oman tai läheisesi diagnoosin mukaan. Valitsemasi diagnoosin alta löytyvät kaikki diagnoosikohtaiset kurssit ja kaikille liikehäiriösairaille yhteiset teemalliset kurssit.

Valtaosalle kursseista voi hakeutua yhdessä läheisen kanssa. Huomaathan, että läheisille on olemassa myös oma läheisten verkkokurssi, joka löytyy samasta kurssilistauksesta.

Huom! Palveluesite lähetetään kaikille jäsenille joulukuussa ilmestyvän Hermolla-lehden välissä. Jos et ole jäsen, voit tilata esitteen maksutta kotiisi julkaisutilaukset@liikehairio.fi tai 050 560 1317.

Lue myös