Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Parkinsonliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Anne Taulu

Emmi Nuppula27.9.2021

Parkinsonliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 15.11.2021 alkaen sairaanhoitaja, TtM, filosofian tohtori Anne Taulu, 44, Turusta.

Taulu tulee Parkinsonliittoon Lounais-Suomen aluehallintovirastosta, jossa hän työskentelee sosiaali- ja terveydenhuoltoyksikön päällikkönä. Hän on toiminut aiemmin mm. Soveltava liikunta Soveli ry:n toiminnanjohtajana.

Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja olen erittäin innoissani aloittamassa toiminnanjohtajan työn. Minulle on todella tärkeää tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyväksi sekä edistää hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua, Taulu sanoo.

Parkinsonliitossa tehdään todella tärkeää työtä liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi ja se on työtä, jota haluan tehdä suurella sydämellä. Uskon, että aiempi työkokemukseni sekä koulutukseni antavat hyvät valmiudet luotsata Parkinsonliittoa kohti tulevia vuosia. On todella tärkeää, että Parkinsonliiton toimintaa kehitetään jäsenistöä kuunnellen ja odotan kovasti, että saan tavata jäsenistöä ympäri Suomen, Taulu jatkaa.

Parkinsonliiton nykyinen toiminnanjohtaja Hanna Mattila jää eläkkeelle ja hänen viimeinen työssäolopäivänsä on 2.12.2021. Hän on ollut liitossa töissä eri tehtävissä vuodesta 1994 lähtien ja toiminnanjohtajana viimeiset kahdeksan vuotta.

Tämä työ siirtyy hyviin käsiin, Annella on tehtävään juuri sopiva tausta. Uudella johtajalla on varmasti uutta näkökulmaa ja uusia ajatuksia Parkinsonliiton toiminnan kehittämiseksi. Jätän luottavaisin ja iloisin mielin tehtäväni hänelle, Mattila sanoo.

Anne Taulu

  • 44-vuotias filosofian tohtori, terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja (AMK).
  • Työkokemusta johtajana ja asiantuntijana järjestö-, kunta- ja yksityisellä sektorilla, sairaanhoitopiirissä, aluehallintovirastossa sekä sosiaali- ja terveysministeriössä.
  • Tällä hetkellä työssä Lounais-Suomen aluehallintovirastossa sosiaali- ja terveydenhuoltoyksikön päällikkönä.

 

Anne Taulu on valittu Parkinsonliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Asiasanat:

Lue myös