Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Osallistu tutkimustoimenpiteiden riskejä koskevaan kyselytutkimukseen

15.4.2024

Itä-Suomen yliopiston kliinisen lääketieteen yksikkö tekee lääketieteellisten tutkimustoimenpiteiden riskejä koskevaa kyselytutkimusta. Kyselytutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mitkä lääketieteellisten tutkimustoimenpiteiden riskit ovat oleellisia kertoa tutkittavalle henkilölle, ja mitkä tekijät vaikuttavat näkemyksiin siitä, mitä tutkittaville henkilöille tulisi kertoa. Kysely on suunnattu henkilöille, joita voidaan heidän terveydentilansa vuoksi pyytää osallistumaan lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Kyselyn tiedot

Kyselytutkimus on vapaaehtoinen ja koostuu kyselylomakkeen täyttämisestä. Kyselylomakkeen ensimmäisellä sivulla on tutkimustiedote, jossa kerrotaan tarkemmin tutkimuksesta ja tutkimukseen osallistujan osuudesta tutkimuksessa.

Kesto: Kyselyn täyttäminen kestää arviolta 20–30 minuuttia. Kysely on auki 15.6.2024 saakka.

Päätutkija: Proviisori Saara Happo, Itä-Suomen yliopisto, Kliinisen lääketieteen yksikkö

Tutkimuksesta vastaava henkilö: Professori Soili Lehto, Oslon yliopisto, Kliinisen lääketieteen instituutti

Tiedustelut: Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta, voit olla yhteydessä päätutkija Saara Happoon sähköpostitse saara.happo@uef.fi tai puhelimitse puh. 044 717 9391.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä tai QR-koodin kautta:

https://q.surveypal.com/Riskitutkimus2024

QR-koodi

 

Kiitos osallistumisestasi!

 

 

Asiasanat:

Lue myös