Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Osallistu tutkimuskyselyyn digitaalisista työkaluista parkinsonpotilaille

11.12.2023

Älypuhelimet, puettavat laitteet ja kamerat tarjoavat uusia mahdollisuuksia saada tarkempaa tietoa Parkinsonin taudin oireista ja sitä sairastavan voinnista. Laitteista saatavat tiedot voivat tukea lääkäreitä sairauden hoidossa. Selvitämme Parkinsonin tautia sairastavien mielipiteitä ja näkemyksiä erilaisten laitteiden soveltuvuudesta sairauden seurantaan. Koska laitteita on paljon erilaisia, on tärkeää määrittää, mitkä ominaisuudet kiinnostavat eniten kaltaisiasi käyttäjiä ja soveltuvat sujuvasti jokapäiväiseen elämään.

Mielipiteelläsi on väliä

HUS tekee tutkimusta osana eurooppalaista kehittämishanketta saadakseen selville sinun mieltymyksesi näistä etäseurantalaitteista, ja miten ne voidaan räätälöidä elämäntyyliisi sopivaksi. Palautteesi ohjaa lääketieteen ammattilaisia suosittelemaan sopivimpia laitteita kaltaisillesi potilaille. Sinun panoksesi on keskeinen!

Kyselyn tiedot

Kesto: Kyselytutkimukseen kuluu aikaasi noin 20 minuuttia. Tutkimuskysely täytetään verkkolomakkeelle, jonka linkki on tämän esitteen lopussa.

Yksityisyys: Osallistuminen on anonyymiä.

Tutkimusryhmä: HUSin vastuullinen tutkija on Laura Mäkitie, LT, neurologian erikoislääkäri. Tutkimusta johtaa Erasmus yliopisto Hollannista.

Tiedustelut: Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä HUSin tutkimusryhmään sähköpostitse aiccelerate@hus.fi.

Tutkimus on osa Aiccelerate-hanketta https://aiccelerate.eu/

Tästä pääset kyselyyn!

Näkökulmasi on ratkaisevassa asemassa Parkinsonin taudin hoidon tulevaisuuden kehittämisessä.
Kiitos osallistumisestasi!

Tutkimuskysely mainos pdf-tiedostona

 

 

 

 

www.aiccelerate.eu

This project has received funding from the European Union’s
Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement nº 101016902.

 

Lue myös