Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Osallistu kyselytutkimukseen etäseurantapalveluiden vaikuttavuudesta

25.4.2024

Aalto-yliopistossa tehtävän tutkimuksen tarkoituksena on syventää ymmärrystä etäseurantaratkaisujen vaikutuksista potilaiden hoitoon ja päivittäiseen elämään.

Etäseuranta tarjoaa mahdollisuuksia hoitoprosessien tehostamiseen ja potilaiden elämänlaadun parantamiseen tarjoamalla ajantasaista tietoa heidän terveydentilastaan. Tutkimuksen avulla pyritään selvittämään, miten potilaat kokevat etäseurantapalvelut, tuovatko ne toivottua lisäarvoa ja miten ne mahdollisesti vähentävät tarvetta fyysisille sairaalakäynneille, samalla parantaen hoitotuloksia.

Voit osallistua kyselytutkimukseen, jos sairastat jotain liikehäiriösairautta ja sinulla on käytössäsi jokin etäseurantaratkaisu. Etäseurantaratkaisulla tarkoitetaan esimerkiksi mobiililaitteella olevaa sovellusta sairautenne hoitoon, jossa voit tehdä mittauksia (verenpaine, verensokeri) tai vastata erilaisiin oirekyselyihin tai suorittaa kuntoutusohjeita tms.

Vastausaikaa on toukokuun loppuun saakka. Kysely lisätietoineen löytyy tämän linkin takaa

Lisätiedot ja yhteyshenkilöt

Mikäli sinulla herää kysyttävää tutkimuksesta, voit olla yhteydessä tutkijaan:

Susanna Sainio, maisteriopiskelija, koordinoiva tutkija Aalto-yliopisto
susanna.sainio@aalto.fi

Ville Eloranta, päätutkija Aalto-yliopisto
ville.eloranta@aalto.fi

Asiasanat:

Lue myös