Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Keskustoimistomme muuttaa

Emmi Nuppula1.6.2021

Parkinsonliiton Turussa toimiva keskustoimisto muuttaa Suvituulitalosta Turun keskustaan. Uusi osoite on Käsityöläiskatu 4. Keskustoimistomme sulkeutuu muuttopäivästä 15.6. kesätauolle ja avautuu 2.8. uusissa tiloissa.

Parkinsonliitto muutti Turun Hirvensalossa sijaitsevaan Suvituulitaloon marraskuussa 1996 yhdessä Aivoliiton kanssa. Parkinsonliitto myi oman osuutensa talosta Aivoliitolle syksyllä 2020, kun tarvetta omille kurssitiloille ei enää ollut. Liiton tarjoamat sopeutumista tukevat kurssit järjestetään nykyään ympäri Suomea.

– Uusi toimitila Turun keskustassa on kävelymatkan päässä juna-asemalta. Toivomme, että uusi sijainti houkuttelee matalalla kynnyksellä ihmisiä asioimaan paikan päällä keskustoimistolla. Henkilökuntana olemme innoissamme ja näemme paljon hyvää tässä muutoksessa, toiminnanjohtaja Hanna Mattila iloitsee.

Tule tutustumaan!

Uuden toimiston tupaantuliaisia vietetään pe 1.10.2021 klo 13–15. Päiväksi valikoitui Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivä, joka on samalla yleinen järjestöjen avointen ovien päivä.

Laita päivä muistiin kalenteriisi. Tervetuloa!

Lue myös