Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Katariina Kankkunen Heidi Sundwallin sijaiseksi

18.1.2024

Liikehäiriösairauksien liiton HYKS-alueen järjestötoiminnan asiantuntija Heidi Sundwall jäi tammikuussa opintovapaalle. Opintovapaan ajan Heidiä sijaistaa Katariina Kankkunen.

Nuori nainen katsoo kameraan ja hymyilee päällään violetti poolopaita. Korvissa roikkuvat korvakorut. Taustalla on vaalea seinä.

Katariina on koulutukseltaan geronomi (vanhustyön asiantuntija) ja lähes valmis kulttuurituottaja. Hän on aikaisemmin työskennellyt Helsingin kaupungilla sosiaaliohjaajana sekä viestintä- ja tapahtumatuotannon tehtävissä järjestökentällä. Katariinalla on kokemusta myös Kelan kuntoutuskurssien ohjaamisesta.

– Kuntoutustyö on lisännyt ymmärrystäni ja tietoani liikehäiriösairauksista ja niiden vaikutuksesta sairastavan sekä läheisten elämään. Näen erityisen tärkeänä vertaistuen merkityksen ja odotankin erityisesti tutustumista liiton vapaaehtoistoimijoihin, Katariina kertoo.

Liikehäiriösairauksien liitossa Katariina työskentelee järjestötiimissä, jossa hän mm. koordinoi liiton kokemustoimintaa.
Katariinan tavoittaa sähköpostitse katariina.kankkunen@liikehairio.fi tai puhelimitse 040 085 6005.

Asiasanat:

Lue myös