Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Johanna Reiman on Liikehäiriösairauksien liiton uusi toiminnanjohtaja

7.10.2022

toiminnanjohtaja Johanna ReimanLiikehäiriösairauksien liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 7.10.2022 alkaen MMM agronomi, KTM ekonomi Johanna Reiman, 57, Turusta.

Reiman on toiminut aiemmin terveyden ja hyvinvoinnin tehtävissä järjestöissä, korkeakouluissa ja yrityksissä. Liikehäiriösairauksien liittoon hän tulee Sydän- ja keuhkosiirrokkaat Syke ry:stä, jossa hän on toiminut toiminnanjohtajana.

– On kiinnostavaa aloittaa työ liikehäiriösairauksien parissa tilanteessa, jossa sekä järjestömaailmassa että hyvinvointialalla tapahtuu paljon. Uskon, että liiton asiantunteva väki yhdessä yhdistystemme ja vapaaehtoistemme kanssa pystyy palvelemaan sairastuneita ja heidän läheisiään monilla elämän osa-alueilla. Järjestönä haluamme toimia palveluhenkisesti ja aktiivisesti liikehäiriösairauksiin liittyvissä asioissa, Reiman sanoo.

Liiton nykyinen toiminnanjohtaja Anne Taulu palaa takaisin virkatehtäväänsä Lounais-Suomen aluehallintovirastossa.

– Palaan todella hyvin mielin aiemman työnantajani palvelukseen. Pitkään odottanut liiton nimi- ja sääntöuudistus on viety maaliin ja liiton toiminta, talous, henkilöstö- ja jäsenasiat ovat nyt hyvällä mallilla. Liitto siirtyy Johannan johdolla hyviin käsiin, Taulu tiivistää.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Johanna Reiman, johanna.reiman@liikehairio.fi, 040 512 2352

Liikehäiriösairauksien liitto ry on liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä valtakunnallinen etujärjestö. Liitto tekee työtä parantaakseen Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, erilaisia dystonioita, Huntingtonin tautia ja muita harvinaisia liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyvän elämän edellytyksiä tarjoamalla mm. neuvontaa ja tukea sopeutumiseen. Liitolla on 23 jäsenyhdistystä, joiden alla toimii lähes sata kerhoa ja vertaistukiryhmää.

Lue myös