Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Huolehditko työn ohella läheisestäsi, jolla on Parkinson plus (PSP, MSA, CBS) tai Lewyn kappale -tauti? Kuinka sinä voit?

7.6.2024

Työn ja läheisestä huolehtimisen yhdistäminen voi olla kuormittavaa ja aiheuttaa stressiä ja väsymystä. Omasta tilanteesta keskustelu työn ja läheishoivaan perehtyneen ammattilaisen kanssa voi antaa näkökulmia oman jaksamisen tukemiseksi.

Yksilöllistä tukea tarjolla

Läheisenä työelämässä -hanke on Maria Akatemian ja Miina Sillanpään Säätiön hanke, joka tarjoaa valtakunnallisesti maksuttomia yksilötapaamisia 40-65 -vuotiaille työssäkäyville läheisestään huolta pitäville.

Yksilötapaamisissa saat tarvittaessa apua työssäjaksamiseen, hyvinvoinnista huolehtimiseen, oman tilanteesi hahmottamiseen sekä ohjausta tarpeenmukaisiin palveluihin. Tapaamiset ovat mahdollisia verkon välityksellä tai kasvokkain Helsingissä ja Tampereella. Tapaamiset ovat mahdollisia myös koko kesän ajan!

Yksilötapaamisten jälkeen voit halutessasi jatkaa vertaistukiryhmiimme, joiden tavoitteena on lisätä voimavaroja.

Yksilötapaamisen varaaminen

Voit varata suoraan sinulle sopivan keskusteluajan Maria Akatemian ajanvarauskalenterista: https://tinyurl.com/toimintaan tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen laheisena@maria-akatemia.fi

Lisätiedot

Sähköposti: laheisena@maria-akatemia.fi

Lisätietoa hankkeesta: https://www.mariaakatemia.fi/toiminta/kehittamishankkeet/laheisena-tyoelamassa/

 

Asiasanat:

Lue myös