Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Huntingtonin tauti ja kuntoutus -webinaari ma 13.5.

Tervetuloa seuraamaan Huntington- tietoisuusviikon webinaaria maanantaina 13.5.2024 klo 18-19.30. Aiheena on Huntingtonin tautia sairastavan kuntoutus. Asiantuntijoina ovat kuntoutuspäällikkö, Ttm/ fysioterapeutti Arja Toivonmäki ja psykofyysinen fysioterapeutti Salla Alhonen Turun Neuropisteeltä. Luennon jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan aiheesta linjoille.

Osallistuminen

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Pääset mukaan klikkaamalla seuraavaa Teams-linkkiä: Osallistumislinkki

Voit lähettää aiheesta etukäteen kysymyksiä asiantuntijoille tämän sähköisen lomakkeen kautta 28.4. saakka https://link.webropol.com/s/Huntington

Ohjeita Teams-alustan käyttöön

Voit ladata Teams-sovelluksen tietokoneeseesi tai osallistua tietokoneen selaimella. Selainversio toimii erinomaisesti. Puhelimella tai muulla mobiililaiteella osallistuessasi Teams-sovellus on ladattava. Seuraa näytön ohjeita ja tule mukaan.

Ilman Teams-sovellusta pääset mukaan näin:
1. Klikkaa yllä olevaa osallistumislinkkiä. Sinulle aukeaa sivu, jossa tulee valita, miten liityt kokoukseen.
2. Valitse ”jatka tällä selaimella” (mikäli sinulta pyydetään lupaa käyttää laitteen mikrofonia ja kameraa, anna nämä luvat).
Jos Teams ei ole sinulle tuttu ja tarvitset apua webinaariin liittymisessä Teams-alustalle, voit tiedustella opastusta etukäteen paula.mustonen@liikehairio.fi / p. 040 0856004.

Lue myös