Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Henkilömuutos digihankkeessa

Emmi Nuppula14.11.2023

Liikehäiriösairauksien liiton kolmivuotisen Mennään verkkoon -digihankkeen toinen työntekijä, Kerttu Ojalehto, lopettaa hankkeessa siirtyäkseen muihin työtehtäviin Valli ry:ssä. Hänen seuraajakseen hankkeen loppuajaksi tulee liiton määräaikaisena järjestöassistenttina työskennellyt Juho Määttä.

– Kerttu on tehnyt hienoa työtä hankkeessa suurella sydämellä. Onneksi hänen työtään Katri Melinin työparina jatkaa Juho, jolle liitto ja sen kohderyhmät ovat ennestään tuttuja. He ovat diginatiiveja, jotka molemmat osaavat asettua (meidän) ei-niin-digiosaajien tilanteeseen ja neuvoa eteenpäin, toiminnanjohtaja Johanna Reiman sanoo.

Juho aloittaa digihankkeen työt joulukuussa. Kerttu työskentelee liitossa vuoden loppuun saakka osa-aikaisena.

– On ollut tosi antoisaa ja opettavaista työskennellä tässä hankkeessa, ja olen ylpeä siitä, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet. Kiitos kaikille digiryhmätoimintaan mukaan lähteneille. Ilman teitä emme olisi saaneet näin montaa ryhmää pystyyn valtakunnallisesti. Niiden kautta olemme saaneet tärkeää kokemusta ja tietoa siitä, miten eri liikehäiriösairauksia voidaan huomioida digiopastuksessa, Kerttu sanoo.

Mennään verkkoon -digihanke käynnistyi syyskuussa 2021 ja päättyy syksyllä 2024. Hankkeen tavoitteena liikehäiriösairaiden sekä heidän läheistensä digiosallisuuden lisääminen.

Katri Melin

Katri Melin

Suunnittelija

Mennään verkkoon-digihanke

digihanke@liikehairio.fi

p. 044 797 7817
Hammareninkatu 7, 3.krs, 33100 Tampere

Juho Määttä

Juho Määttä

Suunnittelija

Mennään verkkoon-digihanke

digihanke@liikehairio.fi

p. 044 724 4926

Käsityöläiskatu 4 a, 3. krs., 20100 Turku

Lue myös