Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Hae EUPATI Fellow -koulutusstipendiä

8.5.2024

Nyt sinulla on mahdollisuus hakea EUPATI Patient Expert -koulutusohjelmaan liittyvää stipendiä. EUPATI Patient Expert -koulutusohjelma on tarkoitettu potilaille, läheisille tai potilasjärjestöjen työntekijöille sairausryhmään katsomatta. Mikäli haluat vahvistaa valmiuksiasi toimia potilasedustajana potilas- ja tutkimusraadeissa, neuvottelukunnissa tai esimerkiksi potilaspuheenvuorojen pitäjänä, ymmärtää paremmin lääkekehitystä, lääkkeiden myyntilupaprosesseja ja lääkekorvattavuuteen liittyviä asioita sekä potilasosallisuuden hyviä käytäntöjä ja pystyt opiskelemaan englanniksi, on EUPATIn Patient Expert -koulutusohjelma sinua varten.

EUPATI Suomella on mahdollisuus tarjota kahdelle koulutusohjelmakohortissa 2024–2025 suorittavalle tukea. Tuki kattaa kurssimaksun sekä lähikoulutusviikon lennot ja majoituksen kohteessa tuhanteen euroon saakka.

Haku EUPATIn potilasasiantuntijaohjelmaan avautuu kesäkuussa 2024. Tieto stipendin saamisesta ilmoitetaan ennen koulutuksen haun aukeamista.

Kiinnostuitko? Lähetä stipendihakemus EUPATI Suomelle sähköpostitse info@fi.eupati.eu sunnuntaihin 26.5. mennessä.

Katso hakuohjeet ja lisätiedot stipendihausta EUPATIn verkkosivuilta.

Lisätietoja EUPATI Patient Expert -koulutusohjelmasta löydät täältä.

Asiasanat:

Lue myös