Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Essentiaalista vapinaa sairastavat henkilöt perustivat oman yhdistyksen

22.3.2021

Essentiaalista vapinaa sairastavat henkilöt perustivat oman yhdistyksen, Essentiaalinen vapina ry:n 17.3.2021 Turussa. Yhdistyksen perustamiselle tuli tarve, kun essentiaalista vapinaa sairastavat ja heidän läheisensä halusivat yhteyden muihin sairastuneisiin.

Yhdistyksen tärkeimpiä tehtäviä on vertaistuen mahdollistaminen ja sairastuneiden hyvinvoinnin parantaminen. Yhdistys järjestää tilaisuuksia ja vertaistapaamisia, jakaa tietoa essentiaalisesta vapinasta, tekee yhteistyötä liikehäiriösairauksia edustavan Parkinsonliiton ja muiden toimijoiden sekä viranomaisten kanssa.

Yhdistyksen ensimmäisen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Maarit Matjussi ja hallituksen jäseniksi Timo Merikallio, Miia Merikallio, Marjo Lehtinen, Heidi Matinlassi, Irma Hokka ja Merja Heikkonen. Varajäseniksi valittiin Liisa Hänninen ja Rantanen Reko. Toiminnantarkastajaksi valittiin Riitta Väisänen ja varatoiminnantarkastajaksi Auli Kähärä-Uppgård.

Liity jäseneksi

Nyt voit liittyä Essentiaalinen vapina ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu 20 €/vuosi.

tule-mukaan/jaseneksi

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja: Marjo Lehtinen, Essentiaalisen vapinan kanssa sinuiksi -hankkeen suunnittelija, 044 757 8967

https://www.facebook.com/groups/49550117084959

 

Lue myös