Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

digihanke-logo-musta-01 (1)

Digitaitoja etänä-ryhmän ohjaajan opas nyt julkaistu

24.5.2024

Sosionomiopiskelija Päivi Saarinen on tehnyt liikehäiriösairaiden digiaputoiminnan tueksi oppaan etädigiryhmä ohjaajalle. Digitaitoja etänä-ryhmä: Ohjaajan opas sisältää vinkkejä ja neuvoja digiosallisuuden tukemiseen sekä verkkovälitteisen vertaistukitoiminnan ohjaamiseen. Liikehäiriösairauksien liitolle tehty opas on osa Päivin ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä.

Ohjaajan oppaaseen on koottu käytännöllisiä neuvoja verkkovälitteisen vertaistukitoiminnan ohjaamiseen ja se on helposti sovellettavissa myös muuhun vertaistuelliseen verkkovälitteiseen toimintaan ohjaamisen tueksi. Opas on tehty liikehäiriösairaiden tarpeet huomioiden ja suunnattu erityisesti liikehäiriösairauksia sairastaville.

Käsiteltäviä aiheita ovat mm. vertaistoiminnan ja turvallisen ryhmän periaatteet, mitä ryhmän ohjaajan on tarpeen huomioida sekä muutamia erityishuomioita nimenomaan Digitaitoja etänä-ryhmän toimintaan liittyen.

Tutustu oppaaseen täällä: Digitaitoja etänä-ryhmä: ohjaajan opas

Tiesitkö, että Liikehäiriösairauksien liiton verkkosivun ”digiapu” -osiosta löytyy paljon hyödyllistä tietoa liikehäiriösairaiden digituesta? Tutustu Digiapu -sivustoon

Lue myös