Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haluatteko olla mukana auttamassa Parkinson-yhteisöä?

3.6.2022

Orion Oyj hakee tuotekehitykseen liittyvää tiedonkeräystutkimusta varten henkilöitä, joilla on todettu Parkinsonin tauti ja käytössä levodopaa sisältävä lääkitys. Tavoitteena on kerätä tietoa Parkinsonin taudin oireista kehittääksemme digitaalisia ratkaisuja tukemaan Parkinsonin tautia sairastavien henkilöiden jokapäiväistä arkea ja taudin hoitoa. Tuotekehitys toteutetaan Orion Oyj:n sekä terveysteknologiayhtiön Healthware Groupin toimesta.

Osallistuminen edellyttää helppokäyttöisen mobiilisovelluksen ja aktiivisuusrannekkeen säännöllistä käyttöä. Teitä pyydetään käyttämään aktiivisuusranneketta ja kirjaamaan oireita sekä lääkkeiden ottoon liittyvää tietoa mobiilisovelluksen avulla. Lisäksi voitte asettaa muistutuksia lääkkeiden ottamisajankohdista. Saatte myös pääsyn hyvinvointia edistäviin toimintoihin sekä pääsette tutustumaan keinoihin, joiden avulla voitte oppia hallitsemaan fyysisiä ja henkisiä haasteita.

Mikäli olette kiinnostunut osallistumaan, löydätte lisätietoa osoitteesta www.soturi.health/fi/ tai sähköpostitse (support@soturi.health).

Voitte myös osallistua lataamalla Soturi™-sovelluksen App Storesta tai Google Play Storesta ja aloittamalla sovelluksen käytön.

CORP-DIGI-1d. ORION ja Soturi™ ovat Orion Oyj:n tavaramerkkejä taikka rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lue myös