Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

1623 Kehollinen ilmaisu

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat ja läheiset
Ajalla: 19.9.-21.9.2023

Liikehäiriösairaille ja läheisille suunnattu kurssi tarjoaa musiikin, äänen ja liikkumisen avulla keinoja itseilmaisuun. Kurssilla tehdään asiantuntijan johdolla rentouttavia ja avaavia keho- ja ääniharjoituksia mukavassa ilmapiirissä. Harjoitukset ovat lempeitä ja ne tehdään omaa kehoa kuunnellen.

Tästä kurssista saat apua kehon- ja äänenkäytön hallintaan ja vapautumiseen sekä keinoja itsehoitoon. Samalla saat vertaistukea ja uutta iloa ja jaksamista arkeesi. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista keho- tai ääniharjoituksista. Kurssille voi osallistua joko yksin tai läheisen kanssa. Kurssiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Kurssiin ei kuulu majoitusta.

Näin haet kurssille
Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Paikka: Helsinki, Oulunkylän Kuntoutuskeskus
Haku: 27.8.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Jenni Piilinen

Jenni Piilinen

Kurssitoiminnan asiantuntija

jenni.piilinen@liikehairio.fi

p. 02 2740 418  ti-to klo 12-14

Jaa