Kursseja ja lomia. Tarjontaa sairastuneille ja omaisille.

Tutustu tarjontaan ja hae mukaan!

2823 Voimavaroja arkeen

Kenelle: Omatoimiset liikehäiriösairaat ja läheiset
Ajalla: 21.11.-23.11.2023

ti 21.11. klo 12–17
ke 22.11. klo 10-17
to 23.11. klo 10–15

Kurssin tavoitteena on löytää ja vahvistaa omia voimavaroja oman hyvinvoinnin ja arjessa jaksamisen tueksi yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Kurssilla toimitaan ryhmässä keskustellen, työskennellen ja liikkuen omien tavoitteiden mukaisesti. Kurssille osallistuminen edellyttää, että pystyt liikkumaan ja toimimaan päivittäisissä toiminnoissa itsenäisesti.

Kurssi on osallistujalle maksuton. Kurssipäiviin sisältyy lounas ja kahvit. Kurssi ei sisällä majoitusta, vaan se on tarpeen vaatiessa järjestettävä itse.

Näin haet kurssille

Paina HAE KURSSILLE -painiketta. Täytä hakemus huolellisesti, sillä valinta kursseille perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Valinnan edellytyksenä on, että hakija kuuluu kurssin kohderyhmään, toimintakyky on riittävä ja kursseillemme osallistumisesta on kulunut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi hakijat pisteytetään kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat hakijan osallistuminen aiemmille kursseille, vastaavatko henkilökohtaiset tavoitteet kurssin tavoitteita ja tukeeko kurssi hakijan arjessa selviytymistä. Tavoitteena on löytää hakemusten perusteella mahdollisimman hyvin yhteen toimiva vertaisryhmä.
Hakemus tulee olla toimitettuna Liikehäiriösairauksien liittoon viimeiseen hakupäivään mennessä.

Paikka: Kajaani
Haku: 15.10.2023 mennessä

Hae kurssille
Liitteiden salattu lähetys

Lisätietoja

Pia Vierimaa

Pia Vierimaa

Vastaava kurssitoiminnan asiantuntija

liikuntaneuvonta 1.10.23-31.3.2024

pia.vierimaa@liikehairio.fi

p. 044 724 4942

 

Jaa