Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

köysi

Verkkotapahtuma Läheisneuvola 5.10 klo 16-17

Mikä on Läheisneuvola?
Tapahtuma on liikehäiriösairauksia sairastavien läheisille suunnattu verkkotapaamisten sarja. Jokaisessa tilaisuudessa on lyhyt alustus aiheeseen, keskustelua ja yhteinen hyvinvointihetki. Läheisneuvola tilaisuudet järjestetään joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 16–17 verkossa Teams-sovelluksella. Tilaisuuksiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Läheisneuvola 5.10.2023 klo 16-17

Aihe: Omaisena muutosten keskellä.  Onko läheisesi muuttamassa hoitokotiin tai kenties jo asuu siellä?

Asiantuntija puheenvuoro tapaamisessa: Tuija Kotiranta, Omaisena edelleen ry.

Omaisena edelleen ry on valtakunnallinen yhdistys, joka tukee omaisia, läheisiä ja omaishoitoperheitä, joiden pitkäaikaisesti sairastava, iäkäs tai vammainen läheinen on muuttanut tai siirtymässä kodin ulkopuoliseen hoitoon tai hoivaan.

Tapahtumassa myös vertaiskeskustelua ja yhteinen hyvinvointihetki. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan vertaisten kanssa, saamaan tietoa ja jakamaan kokemuksia!

Läheisneuvolaan pääset mukaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Oletko epävarma Teams sovelluksen käytöstä?
Olemme linjoilla jo klo 15.45.  Jos Teams ei ole ennalta tuttu, voit tulla hyvissä ajoin testaamaan yhteydet. Teams-kokoukseen liittyminen on helppoa, eikä sinulla tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna tietokoneelle. Puhelimella tai muulla mobiililaiteella osallistuessasi Teams-sovellus on ladattava.

Ilman Teams-sovellusta pääset mukaan näin:
1. Klikkaa ylläolevaa osallistumislinkkiä. Sinulle aukeaa sivu, jossa tulee valita, miten liityt kokoukseen.
2. Valitse ”jatka tällä selaimella” (mikäli sinulta pyydetään lupaa käyttää laitteen mikrofonia ja kameraa, anna nämä luvat).

 

Asiasanat:

    Lue myös