Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme vastaavaa järjestötoiminnan asiantuntijaa Turkuun

5.9.2022

Etsimme työyhteisöömme Turun keskustoimistoon vastaavaa järjestötoiminnan asiantuntijaa. Tehtäviin kuuluu Varsinais-Suomen järjestötoiminnan kokonaisuus, järjestötiimin toiminnan koordinointi tiimivastaavan roolissa sekä liiton järjestötoiminnan kehittäminen eri puolella Suomea työskentelevän järjestötiimin kanssa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Tehtäviin kuuluu yhdistysten tukemista, vapaaehtoisten koordinointia ja kouluttamista, edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä, verkostoyhteistyötä, viestintää sekä tiimivastaavalle kuuluvia hallinnollisia tehtäviä.

Liikehäiriösairauksien liitto ry toimii Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa, Huntingtonin tautia, epätyypillisiä parkinsonismi-sairauksia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi. Työtä tehdään yhteistyössä jäsenyhdistysten ja niissä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Tiimivastaavana valmistelet vuosittain järjestötiimin toimintasuunnitelman, toimintakertomuksen ja vuosikellon yhdessä järjestötiimin kanssa. Laadit yhdessä talousvastaavan kanssa järjestötiimin vuosibudjetin sekä seuraat toimintasuunnitelman ja budjetin toteutumista. Lisäksi vastaavana järjestötoiminnan asiantuntijana sinulle kuuluu hallinnollisia tehtäviä, kuten liiton STEA-hakemusten kirjoittamista ja toiminnan raportointia (avustuslajit yleisavustus Ay1 ja kohdennettu toiminta-avustus Ak3).

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Toivomme, että sinulla on entuudestaan kokemusta STEA-hakemusten kirjoittamisesta ja STEA-avustuksen käytön raportointiin liittyvistä kirjallisista töistä. Aiempi työkokemus ja järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pian. Työ on vakinainen, työaika 37,5 h/vko, palkkaus ja työehdot noudattavat sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, vaativuusluokka 5, työssä on 6 kk koeaika. Etätyöpäivät ovat mahdollisia. Tarjoamme työpaikan iloisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa teemme työtä suurella sydämellä ihmisten parissa. Arvomme: asiantuntemus, osallisuus ja inhimillisyys ohjaavat päivittäistä työtämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Pyydämme sinua lähettämään 11.10.2022 klo 16 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@liikehairio.fi sekä minuutin mittaisen esittelyvideon toiminnanjohtaja Anne Taululle WhatsAppin kautta puh: 040 512 2352. Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava järjestötoiminnan asiantuntija Tytti Svetloff, puh: 050 409 3365. Puhelinajat: keskiviikko 21.9. klo 9:30-10:30 ja torstai 29.9. klo 9:30-10:30 ja toiminnanjohtaja Anne Taulu, puh: 040 5122 352. Puhelinajat: maanantai 3.10. klo 10-11 ja maanantai 10.10. klo 10-11.

Jaa

Lue myös