Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Haemme järjestötoiminnan asiantuntijaa Helsinkiin (sijaisuus 1.1.–31.8.2024)

13.11.2023

Liikehäiriösairauksien liitto hakee itseohjautuvaa, kohtaamistyöstä kiinnostunutta sosiaali- tai terveysalan ammattilaista (esimerkiksi sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, geronomi, sosionomi) työntekijämme opintovapaan sijaisuuteen ajanjaksolle 1.1.–31.8.2024.

Järjestötoiminnan asiantuntija työskentelee osana valtakunnallista järjestötiimiä, toimipisteenään Helsinki ja vastuualueenaan HYKS-alue, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala. Tehtäviin kuuluu tapahtumien järjestämistä, yhdistysten ja vapaaehtoisten tukemista ja kouluttamista sekä vastaamista kokemustoiminnan osa-alueesta. Työtehtäviin sisältyy viestinnän tehtäviä ja muita tiimin työtä tukevia tehtäviä. Työhön kuuluu myös liikuntaan liittyvä verkostotyö. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Valinnassa painotamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä sisällöntuotanto- ja verkkoalustojen käyttökokemusta. Arvostamme järjestötoiminnan tuntemusta ja kielitaitoa.

Työaika on 37,5 h/vko. Palkkaus ja työehdot noudattavat sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työ vaativuusluokka on 5. Etätyöpäivät ovat mahdollisia.

Liikehäiriösairauksien liitto ry on valtakunnallinen liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä etujärjestö. Toimimme Parkinsonin tautia, essentiaalista vapinaa, dystoniaa, Huntingtonin tautia, epätyypillisiä parkinsonismi-sairauksia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi. Työtä tehdään yhteistyössä jäsenyhdistysten ja niissä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Teemme työtä suurella sydämellä liikehäiriösairauksia sairastavien ihmisten parissa. Arvomme asiantuntemus, osallisuus ja inhimillisyys ohjaavat päivittäistä työtämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Pyydämme sinua lähettämään 26.11.2023 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@liikehairio.fi. Haastattelut järjestetään 7. tai 11.12.

Lisätiedot: Johanna Reiman, Liikehäiriösairauksien liiton toiminnanjohtaja. Puh: 0405122352

 

Asiasanat:

    Lue myös