Ajankohtaista

Välitämme tietoa tutkimuksista, hoidoista ja itsehoitomahdollisuuksista. Vertaistarinoita unohtamatta. Selaa uutisia ja henkilötarinoita.

Dystonia-tietoisuuskuukauden webinaari

Ei-motoriset oireet ja jaksaminen dystoniassa -webinaari ke 6.9. klo 18–19.30

Tervetuloa seuraamaan Dystonia-tietoisuuskuukauden webinaaria keskiviikkona 6.9. klo 18–19.30.

Aiheena on ei-motoriset oireet ja jaksaminen dystoniassa. Luennoitsijana on Neuroliiton Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen johtaja, neuropsykologian dosentti, Päivi Hämäläinen.

Kokemuspuheenvuoro, kokemustoimija Elli Gylden.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Webinaari toteutetaan Teams-alustalla. Pääset mukaan klikkaamalla seuraavaa linkkiä osallistu osallistu webinaariin tästä.

Voit lähettää aiheesta etukäteen kysymyksiä asiantuntijalle tämän sähköisen lomakkeen kautta 11.8. saakka https://link.webropol.com/s/Dystonia-kysymykset

Ohjeita teams-alustan käyttöön

Voit ladata Teams-sovelluksen tietokoneeseesi tai osallistua tietokoneen selaimella. Selainversio toimii erinomaisesti. Puhelimella tai muulla mobiililaiteella osallistuessasi Teams-sovellus on ladattava. Seuraa näytön ohjeita ja tule mukaan.
Ilman Teams-sovellusta pääset mukaan näin:
1. Klikkaa ylläolevaa osallistumislinkkiä. Sinulle aukeaa sivu, jossa tulee valita, miten liityt kokoukseen.
2. Valitse ”jatka tällä selaimella” (mikäli sinulta pyydetään lupaa käyttää laitteen mikrofonia ja kameraa, anna nämä luvat).

Jos tarvitset apua webinaariin liittymisessä Teams-alustalle, voit tiedustella digivapaaehtoisen tarjoamaa etäopastustusta Kertulle 044 705 8536 tai laittamalla sähköpostia digihanke@liikehairio.fi.

Päivi Hämäläinen, neuropsykologian dosentti
Päivi Hämäläinen

Nainen koiransa kanssa kaislikossa katsovat kuvaajaa.
Elli Gylden

Järjestää: Liikehäiriösairauksien liitto

Lue myös